Ismerj meg!

Rólam

Építkezni csak erős alapokra lehet, így a Be The Swan Studionál minden munka az egyedi üzleti igényeket szem előtt tartó stratégiai tervezéssel kezdődik. Az esztétikus vizuális élmény mellett nagy hangsúlyt fektetek arra a bizonyos extrára, az átlagon felüli hozzáadott értékre is. A közös munka során egy életstílust, egy speciális érzetet hozunk létre, miközben a termékedet, vagy szolgáltatásod a legmagasabb szinten pozicionáljuk. Miért fordulj hozzám, ha vállalkozásoddal szintet lépnél? Olvass tovább és tudj meg többet rólam és arról, amit képviselek.

Stratégia & Design

Szolgáltatások

Szakterületeim

luxus brand design

márkastratégia

egységes és vonzó márkaélmény

high-end web design

marketingkommunikáció

kiemelt ügyfélkapcsolat-kezelés

Luxus designer

SZAMMER-ZURA ZSÓFIA

A stratégiai szemléletmódot még a reklámügynökségi éveimből hozom. Közel tíz évet dolgoztam projektmenedzseri és ügyfélkapcsolati munkakörben, számos új márka bevezetésével és sikeres kampánnyal a hátam mögött hiszem, hogy a szilárd stratégiai alapok és az igényes megjelenés kéz a kézben járnak.

Nálam a professzionális munkavégzés egy szoros, közvetlen együttműködés keretén belül valósul meg, melynek alapja a bizalom. Akkor jó egy luxusmárka, ha álmokat vált válóra. Kezdjük a Tiéddel.

Tudtad rólam?

Fun facts

KEDVENC VIRÁGAIM

KEDVENC ÉVSZAKOM

CSILLAGJEGYEM

ÍGY ISZOM A KÁVÉT

AMIKOR NEM DOLGOZOM

PIPACS ÉS TULIPÁN

ŐSZ

NYILAS

EGY KANÁL MÉZZEL, SOK TEJHABBAL

A FÉRJEMMEL ÉS KÉT KISLÁNYOMMAL TÖLTÖM AZ IDŐM