Kivételes figyelem. szakértelem. rugalmasság. exkluzív márkaélmény.
A vállalkozásodnak. Neked.

Kedves szavak

Ügyfeleim véleménye

MIÉRT A BE THE SWAN STUDIO?

Limitált ügyfélszámmal dolgozom, igy biztosítva, hogy vállalkozásod kellő figyelmet kaphasson. A közös munka alatt kizárólag a Te kéréseidre, igényeidre fókuszálok.

Kiemelten fontosnak tartom, hogy mind a végeredménnyel, mind pedig a közös munkával elégedett legyél. Szolgáltatásaim számos olyan extrát tartalmaznak, amelyekkel máshol nem találkozhatsz. A célom minden esetben az, hogy együttműködésünk során pozitív és emlékezetes élményekkel gazdagodj.

Közel 10 éves ügyfélkapcsolati és projektmenedzseri tapasztalatom révén minden szempontból egy gördülékeny és stresszmentes közös munkában lesz részed.

Dolgozzunk együtt

Fontos információ

Információk

GY.I.K.

Új felsőkategóriás márkát szeretnék indítani. Mi a teendőm?
A Be The Swan Studio szolgáltatásai egymásra építhetők, így teljes márkaépítésben tudok segíteni. Mindent átbeszélhetünk, amire szükséged lehet, beleértve a márkastratégiát, vizuális világot (arculat, social media megjelenés), valamint marketingkommunikációs iránymutatással is tudom támogatni új márkád indulását.
MIRE SZÁMÍTHATOK, HA AZ ARCULATTERVEZÉS SZOLGÁLTATÁST VÁLASZTOM?
Arculattervezés esetén az általam összeállíott csomag minden esetben tartalmaz egy stratégiai összefoglalót, moodboardot (hangulattáblát), színpalettát, betűtípus válogatást, logó változatokat, egyedi grafikai elemeket, mintázatokat. A csomag az Á La Carte oldalon felsorolt extra tételekkel igény szerint tovább bővíthető. A közös munka számos pontjába építettem online meetinget és a projekt minden mérföldkövénél videós prezentációt is küldök.
WEBOLDALT IS KÉSZÍTESZ?
Web design szolgáltatás átmenetileg nem vehető igénybe a Be The Swan Studionál. Ettől függetlenül arculattervezés és konzultáció alkalmával is adok személyre szabott javaslatokat a weboldalad/webshopod felépítésére, funkcióira, illetve a brand visual audit szolgáltatás keretén belül pedig egy átfogó elemzést kaphatsz meglévő oldaladról.
Mekkora anyagi ráfordítást igényel a közös munka?
Az ár minden esetben projektfüggő és egyéni igényekhez igazított. Árajánlatot előzetes igényfelmérés alapján adok, ami nem jár semmilyen plusz díjjal vagy kötelezettséggel. Keress bátran :)
Amennyiben további kérdésed lenne, úgy írj nekem a hello@betheswanstudio.com címre.
Megkeresésedre 24 órán belül visszajelzek.