Exkluzív

Szolgáltatások

A luxusmárkák értéke nem a termékjellemzőkben rejlik, hanem azokban a kézzel nem megfogható tényezőkben, ami csak tudatos márkaépítés árán teremthető meg.

Egyedi kommunikáció, figyelemfelkeltő marketingtechnikák, értékteremtő storytelling, érzelmi pozicionálás, folyamatos innováció és kivételes ügyfélkapcsolat. Ezekben mind a segítségedre leszek, hiszen nekem is olyan páratlan márkaélmény létrehozása a célom, amivel az én ügyfeleim saját maguk is megtapasztalhatják azt az extrát, amit az ő termékük, vagy szolgáltatásuk adhat.

Válassz luxus szolgáltatásaim közül és vigyük sikerre vállalkozásod!

Arculattervezés

Adj márkádnak páratlan megjelenést, amit megérdemel

Időtartam: 5-6 hét

Lenyűgöző vizuális világ, amely lendületet ad és felemel. Erős stratégiai alapokkal, elegáns és modern stílusban, ahogy azt a márkád megérdemli. Ne érd be kevesebbel!

Az igényfelméréstől a márkád életre keltéséig az arculattervezési folyamat minden szakasza a Te igényeidhez van igazítva. A folyamat végére pedig mindent megkapsz, amire szükséged lehet ahhoz, hogy egy ellenállhatatlan és összetéveszthetetlen luxusmárkaként kapcsolódhass célközönségedhez. 

KIEGÉSZÍTENÉD TOVÁBBI TÉTELEKKEL A CSOMAGOT?

Válassz A La Carte szolgáltatásaim közül, amelyek bármilyen egyedi projekthez hozzáadhatók!

1:1 KONZULTÁCIÓ

Jelentkezz egy személyre szabott tanácsadásra, hogy kiemelkedő eredményeket érhess el

Átfutási idő: 2-3 HÉT

Mi lenne, ha képes lennél teljesen új szemszögből nézni a márkádra? Ha olyan lendületet kapnál, ami nem csak előre visz, hanem átformál és új távlatokat nyit az üzleti életedben? 

Egy 1:1-es konzultáció segít feltárni, hogy mi működik a vállalkozásodban, és hogy milyen stratégiák mellett érdemes kitartanod. Ugyanakkor arra is rávilágíthat, hogy mik azok a tényezők, amelyek megakadályoznak abban, hogy igazán jelentős eredményeket érhess el a területeden.

Készen állsz, hogy szintet lépj? Én minden segítséget megadok, hogy 2024 sorsdöntő lehessen a vállalkozásodban és így a magánéletedben is.

NEM TUDSZ VÁLASZTANI? NEM IS KELL!

Szolgáltatásaim egymásra építhetők és a felsőkategóriás márkaépítés teljes folyamatát lefedik.

BRAND VISUAL AUDIT

Márkád átfogó vizsgálata, hogy vizuális kommunikációd új dimenzióba léphessen

Átfutási idő: 1 HÉT

Egy kulcs, amely kinyitja azokat a ajtókat, amelyek mögött a márkád egyedi és megismételhetetlen stílusa rejlik. Hiszen a Te márkádban sokkal több lehet, mint amit most megmutatsz.

A brand visual audit célja, hogy mélyreható betekintést nyújtsak abba, hogyan mutatkozik be vállalkozásod a világnak. A márkád vizuális vizsgálata során részletesen kielemzem az arculatod, weboldalad, vizuális kommunikációd. Lásd meg, ami eddig láthatatlan volt!

HALMOZD AZ ÉLVEZETEKET!

Jelentkezz brand visual auditra, ahol felmérjük, hogy pontosan mire van szükséged ahhoz, hogy egy kiemelkedő felsőkategóriás márkát építhess. Az auditért a szolgáltatás díjával megegyező számú kreditet kapsz, amit arculattervezésre használhatsz fel.